Vanmorgen opgestaan met uitstralingspijn in mijn been. Baal dat ik weer een terugval lijk te hebben. Hoe lang tot ik weer op een drietje zit? Terugkijkend duurt dit waarschijnlijk 2 dagen. Heb weer het idee dat staan en lopen toenemend pijn doet. Komt dit nou door het onkruidjes trekken, of door de pijnlijke beweging in de douche? Of is dit gewoon hoe het verloopt? Niet leuk in ieder geval. Ga inmiddels alweer 2 dagen in bad ipv onder de douche in ieder geval. Ben ook weer even gestopt met rondjes fietsen. Eind van de middag eten gekookt en heb daarvoor 45min moeten staan. Had hier geen last van tijdens het staan. In de avond wel uitstraling in hele been en branderig gevoel in bil wanneer ik ga staan. Waarschijnlijk door het lange staan tijdens het koken. Denk toch dat dit wat te maken heeft met de verkeerde beweging onder de douche van eergister. Lijkt vergelijkbaar met de beweging die ik een paar maanden geleden heb gemaakt vlak na mijn eerste spuit.