Opstaan en gelijk onder de douche gaan is nog niet fijn. Moest vandaag omdat ik mijn sokken niet zelf aan wilde trekken. Bukte me en toen schoot er een pijnscheut door m’n lijf. Langs V1 lanceerbasis site gefietst. Moeilijk voor te stellen dat er 2 generaties geleden oorlog werd gevoerd hier. Geschiedenis is soms duizelingwekkend. Bij thuiskomst gaan liggen op buik. Toen ik opstond voelde ik een stekend gevoel ter hoogte van mijn heup. Toch iets te lang gefietst? Voel in de ochtend bij het opstaan telkens een zeurend gevoel bij mijn heup. Het is ook moeilijk om aan te geven dat dit door iets komt. De pijn verandert gewoon de hele tijd. Associeer het niet met een terugval. Toch teveel gefietst merk ik tijdens het fietsen in de middag. Morgen even niet fietsen? Kijken hoe ik me vanavond voel. ’s avonds voel ik wel wat uitstraling wanneer ik naar bed ga. Morgen en overmorgen even rust nemen?