Ook in de ochtend geen extra pijn. Voelt wel een beetje beurs ter hoogte van mijn linkerheup. Vandaag wat minder gaan staan en proberen het rustig aan te blijven doen. Na de lunch ga ik een stukje rustig fietsen. Kijken of ik een rondje kan vinden dat net iets kleiner is dan het dorpsrondje. In de ochtend onkruidjes getrokken en in totaal wel 45min gestaan. Heb gister en vandaag 2x de oefeningen gedaan. Kreeg te horen via de mail van Henk dat ik NIET de oefeningen moet doen nog. Focus nu moet zijn om die zenuw rustig te krijgen. Oefeningen doen geeft extra irritatie op de zenuw. Ik vind het makkelijk om dingen wél te doen. Dit herstel duurt zo lang, juist omdat het erover gaat hoe goed ik dingen níet kan doen. ‘s avonds had ik een branderig gevoel in mijn bil. We weten de oorzaak in ieder geval.