Ik merk dat ik teleurgesteld ben wanneer ik rondloop en de pijn weer voel opkomen. Het liefst zou ik natuurlijk zien dat ik me in een rechte lijn naar herstel aan het bewegen ben. Ik moet mezelf ook dwingen om niet gelijk meer dingen op te pakken. Ik heb deze winst behaald door rust (en een dikke spuit met steroïden) en ik doe er verstandig aan om me nu eerst nog een paar weken koest te houden en te proberen niet weer iets doms te doen. Sinds gister voel ik weer een branderige pijn in mijn bil. Kan zijn dat dit de voorgaande dagen ’s ochtends weggedrukt werd door de paracetamol. Vanmorgen na de sauna ook weer weinig pijn. Nog steeds wel toenemend aanwezig wanneer ik sta of zit. In de middag geprobeerd om een kapotte sproeier van zijn voet te draaien. Ding zat muurvast en heb veel kracht gezet zonder er beweging in te krijgen. Dacht van tevoren dat het een klein klusje zou zijn en dit escaleerde dus ongemerkt in iets potentieel doms. ’s avonds branderig gevoel in bil bij naar bed gaan. Hield ook wat langer aan.