s ochtends nog steeds wel veel pijn bij staan en zitten. Hou me dan ook zoveel mogelijk koest. De 4 van gisteravond was heel fijn. Nu zaak om rust te blijven houden en kijken of we die heuvel nu wel over weten te komen. Water omhoog gepompt. Hoop dat dit niet teveel was… Voelt toch alsof het teveel was 😞 ik moet eigenlijk GEEN pijnstilling meer nemen. Doe ik ook geen dingen meer die ik niet moet doen. Lijkt in de namiddag op een vals alarm. PFOEI… Eindelijk een keer een waarschuwing in plaats van een tik over de neus ’s avonds ging het ondanks dat ik geen 2e keer pijnstilling heb genomen best ok. Kon wel goed voelen dat de uitstralingspijn er nog wel zit. We zijn onderweg naar beter, maar het is nog niet goed. We hebben ook besloten om de vliegvakantie eind augustus te cancellen. Proberen of we hem door kunnen schuiven naar volgend jaar. Annuleren zou veel geld kosten…