Meer pijn. Pijn straalt uit naar bovenbeen en enkel. Brandt niet en is binnen 10 min weg nadat ik ga liggen. Hoopvol voor effecten van de derde spuit! Ging niet helemaal lekker die derde spuit. Er werd even een zenuw aangetikt geloof ik. Ik voelde ineens enorm veel getintel in mijn linkervoet. Daarna werd de contractvloeistof ingespoten, wat veeeeel pijn deed. Hield lang aan. Naald zat dus nog niet goed. Op de volgende locatie lekte de vloeistof weg in een bloedbaan. Toen zijn de arts dat ze nog 1 poging ging doen en dat ik anders morgen terug moest komen. Dreigen hielp gelukkig, want toen zat de naald goed. Bij de eerdere injecties was ik helemaal pijnvrij op de terugweg. Nu niet. Kon ook komen door de Volvo waarin we reden. Had op de heenweg ook meer pijn dan toen we in de 5 reden. Stoel kan minder plat? ’s avonds ook nog veel pijn en uitstraling in been. Laat een diclofenac genomen om het opstaan morgenvroeg wat makkelijker te maken. 10 juli is de volgende afspraak pas weer. Tot die tijd weer rust houden. Ik hoop dat ik de neiging ga krijgen om de afspraak naar voren te halen. Voor de tweede injectie zat ik nog aan de diclofenac. In de weken na die spuit heb ik een heleboel progressie gemaakt. Ik heb het idee dat het voor deze dingen zo werkt dat in beweging komen van het herstel langzamer gaat dan het verdere herstel. Drie stappen achteruit gedaan de afgelopen dagen. Nu me opmaken voor uitzicht op herstel…