Volgens mij moet ik stoppen met belasten/bewegen nu. Ik had de laatste keren tijdens het fietsen een scherpe pijn in mijn onderrug en sinds gister bij staan en zitten veel pijn (9). Het voelt weer alsof ik 5 weken terug in de tijd ben gegaan met mijn rug. Hoe langer ik sta of zit, hoe meer pijn het gaat doen. Liggend heb ik wel meer bewegingsruimte. Ik heb in mijn liggende bewegingen niet meer de zenuwpijn die ik met mijn vroege hernia associeer. Die beweging die ik na de eerste spuit heb gemaakt (naar achter leunen en dan naar links leunen) lijkt toch iets hevig geïrriteerd of beschadigd te hebben. Heb het idee dat de hernia vanuit de tussenwervelschijf nu niet meer op de zenuw drukt, maar dat het weefsel eromheen beschadigd en gezwollen is.

Heb de pijnstilling maar weer verhoogd. Vanmorgen diclofenac genomen. Neem vanavond en morgen weer gewoon ibu. Merk dat het de pijn helemaal wegdrukt, maar voelt niet goed. Liever toch meer de vinger aan de pols. Gebeld met de rugpoli en moet idd stoppen met de oefeningen. Kan morgen terecht voor de derde spuit corticosteroiden.