Gister netjes met de oefeningen begonnen en bij de laatste keer is er iets losgeschoten! Ik kon ineens veel verder met de knieën naar de borst en kon vannacht ook gewoon op mijn zij en rug liggen. Ik heb al heen en weer wiegend op mijn rug de oefeningen gedaan, waardoor ik voor mn gevoel iets los kon wiebelen in mn rug. Ben ook driftig aan het fietsen en wandelen, waardoor de zaak wat vermoeid aanvoelt nu, maar voelt pijnlijk op een goede manier. Lopend heb ik de mobiliteit nog niet op hetzelfde niveau heb ik het idee, maar dan heeft de boel ook wat minder ruimte daar natuurlijk.

Vanmorgen en tussen de middag het lokale rondje gefietst. Ongeveer 2km denk ik. 3x oefeningen gedaan en dit ging goed. Hoofd naar voren bewegen terwijl mijn knieen in de max positie staan geeft scherpe zenuwpijn. Lang uur gestaan om de sauna te repareren. Een spin had bedacht dat hij in de verdeeldoos een nestje kon bouwen. Tussen fase ende nul draad in blijkbaar. Er waren nog wat verkoolde resten van een spinnenlegsel te zien in het verkoolde doosje… Is kantjeboord geweest! Moet vanavond ook koken, dus ga veel staan vandaag. De laatste keer is dit niet zo goed bevallen (5 juni). ’s avonds inderdaad meer pijn…