Kreeg last van mijn benen doordat ik overdag en ’s nachts alleen op mijn buik heb gelegen. Op zij verder geslapen en dat ging prima. Bij opstaan meer pijn dan gister. Brandend gevoel in bil. Vanochtend de derde afspraak bij de rugpoli. Oefeningen zijn niet om de hernia te laten herstellen, maar om mobiliteit te krijgen in het bewegen. De zenuw en de regio er omheen is verdikt en dit zorgt ervoor dat hij niet door het kanaal kan glijden wanneer ik me beweeg. Door dit te oefenen, mobiliseer ik de zenuw en daarmee mezelf. 3x per dag op de rug liggen en knieen naar de borst brengen. Ik moet het voelen, maar moet er niet te ver mee gaan. Oefeningen kunnen voor meer pijn gaan zorgen initieel. Op een slechte dag geen oefeningen doen. Als ik 2 dagen achter elkaar een slechte dag heb, moet ik bellen voor een nieuwe spuit. Kan voelen dat ik vandaag meer heb gedaan dan anders. Om 16u pijnstilling genomen. Pijn is goed te hanteren.