Wordt ’s nachts nog steeds wakker als ik op mijn zij of rug lig. Voelt alsof er dan iets in mijn rug/bil wordt geïrriteerd. Slaap dan verder op mijn buik. Bij opstaan weinig pijn. De pijn nam ook minder snel toe. Staan op mijn linkerbeen voelt nog steeds alsof dit iets in mijn onderrug irriteert. Eind van de ochtend staand gewerkt. Na de staande lunch ook nog door de tuin gewandeld. Toen wel brandende bil en bovenbeen. Daarna weer gaan liggen en dat deed het branden snel afnemen. In de middag wel last van een brandende achterkant van mijn bovenbeen en bil. Als ik ga liggen neemt dit wel weer af, maar neem toch maar weer een tweede portie pijnstilling. In de avond is staan en bewegen wel gevoelig. Heb wel meer bewegingsruimte in mijn linkerbeen merk ik. Meer pijn dan gister. Ook in bed voel ik nog iets knijpen in mijn rug.