Ik baalde ervan dat ik nog steeds mijn sokken niet zelfstandig aan kon trekken en overwoog om mijn hamstrings en glutes te gaan stretchen. Toevallig kwam ik een filmpje tegen waarin werd gezegd dat ik dit absoluut nog niet moest doen. Besloten om in iedere geval nog maar een paar dagen te wachten en te overleggen met de rugpoli. Veel bewogen in het afgelopen pinksterweekend. Was wat onzeker of ik dit moest doen, maar had van Henk van de rugpoli gehoord dat bewegen goed voor me is. Was in het begin pijnlijk en ging dan weer liggen. Zondag 50/50 bewogen en gelegen. Was heerlijk. Maandagavond overwogen om geen pijnstilling meer te nemen. Toch gedaan, vooral voor de feedback op het actieve weekend. Als ik wakker wordt met meer pijn, weet ik anders niet of dit het gebrek aan pijnstilling is, of dat ik toch teveel gedaan heb.