Wat doet die diclofenac toch goed zijn werk zeg. Je merkt het wanneer je het niet meer gebruikt. Mijn onderrug was vannacht gevoelig, waardoor ik mezelf voor de kop sloeg omdat ik dacht dat ik weer teveel had gedaan. Vooral het dekbed onder Fedor vandaan trekken was belastend, schatte ik in. Maar toen ik ging staan voor een nachtelijk bezoekje aan het toilet, was daar alleen een doof gevoel in mijn onderrug en geen pijn!! Vanmorgen kon ik door het huis lopen, zonder dat er een branderig gevoel op kwam zetten. In de sauna geweest en nu niet bijna tegen de vlakte gegaan. Eerst de deur open gegooid en me af laten koelen, voordat ik in de benen kwam. Koud afgedouched. Neem me voor om de komende tijd veel in de sauna en de koude douche te gaan. Doe ik cardiovasculair tenminste nog iets goeds. In de middag wel pijn, maar heel hanteerbaar en hoog in de bil. Houdt me mooi tam.