Heel slecht geslapen door stekende pijn in mijn stuitje/heiligbeen. Al jaren heb ik eens per kwartaal ofzo last van mijn stuitje als ik in bed lig. Ik neem dan een ibu en een pcml en dan gaat het vaak wel weer. Sinds mijn hernia heb ik dit nu 2 keer gehad. De eerste keer ervaarde ik al veel meer pijn, die de volgende dag ook nog merkbaar was. Het lijkt wel alsof er een spiertje bij mijn heiligbeen helemaal in de kramp schiet. Vannacht had ik dit erger dan ooit. Stekende, pulserende pijn, die niet te negeren was. Ondanks dubbele dosis diclofenac hele nacht last van gehad.

Alleen wanneer ik lig Dan stekende, pulserende pij , rechts van het midden Voelt alsof een spiertje helemaal aan het verkrampen is Sinds hernia pijn veel erger Wanneer ik opsta, is de pijn vrijwel weg bewegen, of aanspannen van spieren rond mijn billen vergroot de pijn tijdelijk, maar daarna is het even weg. Komt dan langzaam weer op. Associeer het met een ongelukkige trap onder mijn kont toen ik 13 was. Hier toen lang veel pijn aan gehad. Toch gebroken toen?

In de loop van de dag ebt de pijn rond heiligbeen weg. Nog wel aanwezig bij traplopen, maar niet meer een verkrampt gevoel bij het liggen.

Pijn in linkerbeen neemt sterkt toe wanneer ik op linkerbeen sta, of wanneer ik zit. Staan op rechterbeen verlicht de pijn. Staan op linkerbeen doet de pijn direct weer toenemen. Branderige pijn in bil tot achterkant bovenbeen. Heb het gevoel dat dit iets secundairs is, naast de hernia, waarvan ik het idee heb dat het daar veel beter mee gaat nu.