Gestopt met McKenzie in overleg met Ewoud Pronk. Raadde aan naar rugpoli te gaan. Gevoel dat dit het steeds erger maakt. Niet alleen zenuwpijn in achterkant bovenbeen, maar ook branderig gevoel aan de achterkant van mijn been en binnenkant bil. Stekende pijn links en rechts in achterkant bekken, wat ik vooral voel bij traplopen. Gevoel dat beenzenuw op spanning komt als ik mijn been naar voren beweeg. Als ik dit per ongeluk doe, ijlt dit lang na. Vooral ’s ochtends veel pijn. Vanaf halverwege de middag kan ik pijnloos staan en bewegen. ’s avonds lig ik op de buik en op de rug op de bank. Als ik ga staan geeft dit een stekende pijn in mijn bekken aan de achterkant. Gaan liggen geeft zenuwpijn in bekken en onderkant rug. Op en neer hopsen geeft zenuwpijn aan linkerkant in bekken en onderkant rug.